Over mij


In het kort

Mijn naam is Stefan van Vliet en ik ben een doener. Iedere dag werk ik met veel gedrevenheid aan mijn projecten.

Mensen met wie ik heb gewerkt omschrijven mij als ‘creatief’, ‘no-nonsense’, ‘enthousiast’ en ‘meedenkend’. Mijn doel is om deze kwaliteiten om te zetten in zichtbare resultaten.

Sinds 2008 ligt mijn focus voor 100% op het snijvlak van e-commerce en online marketing, met de nadruk op SEO, Google AdWords, Magento en conversie-optimalisatie.

Tijdens een kortstondige functie als Test consultant bij Capgemini leerde ik al snel dat grote, logge organisaties niet voor mij zijn bestemd.

Bij online marketingbureau Expand Online kon ik mijn ei wel kwijt. Als Senior SEO-consultant heb ik de SEO-dienstverlening opgezet. Ik werkte voor klanten als Achmea, de Politie Academie, Conquaestor, maar ook voor diverse webwinkels. Bij mijn vertrek 2 jaar later was het SEO-team inmiddels 5 man sterk.

In 2008 lanceerde ik mijn eerste webwinkel Tarwegras24.nl, een shop in tarwegras (een supergezonde kiemplant), slowjuicers en kweekbenodigdheden. Deze winkel verkocht ik in 2010 aan concullega Tarwegraskoning, welke ik sindsdien heb geholpen met een omzetgroei van ruim 300%.

Eind 2010 ben ik met partner José Cabrera de webwinkel Feestkleding 365 gestart. Begin 2012 zag onze tweede webwinkel Feestwinkel XL het licht, en enkele maanden later eveneens de belgische varianten. Dankzij onze gebundelde kennis in online marketing groeide deze webwinkel in 12 maanden tijd naar een omzetniveau van €500.000 per jaar. Inmiddels is dit gegroeid naar naar €2 miljoen in 2015 en groeien we nog ieder jaar met 60-80%.

Sinds 2012 geeft ik les in Zoekmachinemarketing en Web Analytics aan Hogeschool Utrecht. Daarnaast ben ik actief als coach en trainer voor webwinkeliers.

Huur mij in

Als je net als ik gedreven bent om van uw webwinkel een succes te maken, huur mij dan in als trainer. Ik laat je dan exact zien welke tools en technieken ik dagelijks gebruik. De meeste van deze methoden vind je niet terug in boeken of blogs, maar zijn ontstaan uit een jarenlang proces van trial and error.

Ik help je om te laten zien wat wel en wat niet werkt, zodat je aanzienlijk sneller resultaat kunt boeken zonder het wiel opnieuw uit te vinden.


  1. Klaar voor actie? Stuur mij een bericht en ik neem binnen 24 uur contact met u op!