Denk en werk als een succesvol webwinkelier

Kijk mee over mijn schouder terwijl ik mijn meest effectieve technieken prijsgeef


1. Vrijblijvende intake


Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw situatie en de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.

2. Intensieve training op locatie


Via 1-op-1 training leer je diverse tools en technieken te gebruiken terwijl ik meekijk, tips geef en vragen beantwoord.

3. Zelf aan de slag


Gewapend met nieuwe kennis en motivatie ga je zelf aan de slag. Je kunt 7 dagen per week bij mij terecht voor vragen en advies.


Waarom deze aanpak werkt


Focus op kennisoverdracht (je koopt de hengel,niet de vis)

7 dagen per week support

Kennis toepasbaar op meerdere websites

Geen afhankelijkheid van andermans tijd en inzet

Beperkte investering, geen contracten

Je betaalt alleen bij 100% tevredenheid

Leer hoe je 90% van het resultaat bereikt in 10% van de tijd

Mijn doel is het overbrengen van toepasbare kennis die leidt tot meer sales


Ik ga er vanuit dat je inmiddels weet waarom grote en kleine bedrijven massaal inzetten op SEO en AdWords. En waarom het belangrijk is zoveel mogelijk bezoekers te converteren naar klanten. Daarom draait het grootste deel van de trainingen om het ‘hoe’, niet om het ‘ waarom’.

Natuurlijk komt ook de theorie aan bod, maar alléén zolang deze direct toepasbaar is. Met andere woorden: geen information overload, maar uitsluitend kennis die bijdraagt aan het resultaat van jouw webwinkel.

Hieronder vind je voorbeelden van onderwerpen die tijdens de trainingen behandeld kunnen worden:

· Hoe maak ik razendsnel een uitgebreide lijst met relevante zoekwoorden?
· Hoe kies ik de beste zoekwoorden voor mijn site? Of hoef ik niet te kiezen?
· Hoe organiseer ik mijn site zodanig dat de gekozen zoekwoorden de juiste 'plek' hebben binnen de site?
· Hoe zorg ik ervoor dat Google meer waarde hecht aan mijn belangrijkste producten of categorieën?
· Hoe voorkom ik dat Google allerlei overbodige pagina's weergeeft in de zoekresultaten?
· Hoe schrijf ik unieke, 'SEO-proof' teksten voor honderd producten? En voor honderdduizend producten?
· Hoe krijg ik dezelfde links als mijn concurrenten én zorg ik voor links die zij juist niet kunnen krijgen?
· Hoe voorkom ik een Google penalty of maak ik deze ongedaan?
· Hoe bouw ik een AdWords campagne met 10.000 zoekwoorden in een dag?
· Hoe schrijf ik zonder ervaring een uitstekend verkopende advertentietekst?
· Hoe pas ik in een klap honderden advertenties / zoekwoorden / biedingen aan?
· Hoe maak ik slim gebruik van de inspanningen van mijn concurrenten?
· Hoe zorg ik dat mijn advertenties extra opvallen in Google?
· Hoe zorg ik voor 30-70% lagere klikprijzen zonder minder te bieden?
· Hoe word ik in één ochtend vindbaar op duizenden websites?
· Hoe versla ik mijn concurrenten in een zeer competitieve markt?
· Hoe zorg ik dat bezoekers blij worden van de navigatie op mijn site?
· Hoe verbeter ik de resultaten van mijn interne zoekmachine? (Tip: hier valt veel extra omzet te winnen! )
· Wat kan ik doen om vertrouwen uit te stralen (naast het tonen van het zoveelste certificaat of keurmerk)?
· Hoe krijg ik meer herhaalaankopen uit bestaande klanten? Hoe automatiseer ik dit proces?
· Hoe zorg ik dat klanten meer / duurdere producten bestellen?
· Hoe verlaag ik het aantal ' afhakers' tijdens het bestelproces?
· Hoe trek ik zinvolle conclusies uit data in mijn Analytics account? (Geen van de standaard rapporten zal je daarbij helpen)
· Hoe maak ik de backend van Magento efficienter zodat ik minder tijd kwijt ben aan orderverwerking?
· Hoe pas ik traditionele marketing toe in mijn online campagnes?
· Hoe bepaal ik de potentie van de volgende markt waarin ik me ga begeven?
· Welke tools kunnen mij het leven makkelijker maken en 20-50% van mijn tijd besparen?

Iedere maand bepalen we gezamenlijk wat de inhoud wordt van de volgende training. Je volgt dus géén standaard cursus (die zijn er genoeg en bevatten veel meer informatie dan je nodig hebt).Ik heb bedrijven geholpen van MKB tot multinational

Lees reacties van tevreden klanten binnen en buiten de webwinkelbranche

E-commerce klanten

 

“Enorme boost voor ons bedrijf”

Stefan heeft ons bedrijf een enorme boost gegeven. Door zijn kennis, enthousiasme voor het vak en creativiteit is hij van enorme meerwaarde geweest. Verder denkt hij met je mee en komt ook ongevraagd met tips en adviezen.

Paul Visser, Droomfabriekje

“Denkt helder en procesmatig mee”

Stefan is een echte professional op het gebied van internet marketing, SEO, Google Analytics en Magento. Hij is in staat om helder en procesmatig met ons bedrijf mee te denken. Ook op het gebied van sales, e-commerce, conversies en affiliate networking geeft Stefan ons betrouwbaar en winstgevend advies.

Auke Attema, Tarwegraskoning

“Direct concreet aan de slag met resultaat”

Prettig aan Stefan is zijn pragmatische aanpak. Kijken, analyseren en oplossingen aandragen waarmee je direct aan de slag kunt. Hierbij geeft Stefan inzicht in hoe hij voor zijn eigen webshop online marketing bedrijft, bijv. de tools die hij gebruikt en naar welke criteria hij kijkt om het succes te bepalen. Vervolgens moet je het wel zelf doen. Stefan is daarbij altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Erik Zoomers, Sportcompressiekousen.nl

“Enthousiaste, geduldige manier van uitleggen”

Vorige week heb ik mijn eerste training gehad. Ik heb direct kennisgemaakt met een aantal tools en technieken die ik nog niet eerder ben tegengekomen in boeken of weblogs. Stefan heeft een praktische houding en een enthousiaste, geduldige manier van uitleggen die mij zeer goed bevalt. Ik kijk uit naar de volgende training!

Ferdy Santoo, Ferdinand & Elisabeth

“Je staat 1-0 voor ten opzichte van concurrenten”

Voor mijn webwinkel Care4Him.nl heeft Stefan mij veel praktische tips gegeven. Hij is een ondernemende, enthousiaste en creatieve expert op het gebied van Magento, SEO, zoekfilters en linkstructuren. Door met Stefan samen te werken sta je al 1-0 voor ten opzichte van concurrenten.

Daan Koek, Care4Him

“Denkt altijd in mogelijkheden”

Stefan heeft als SEO consultant Achmea geholpen met SEO van werkenbijachmea.nl. Hij denkt altijd in mogelijkheden en hielp ons met argumenten op bepaalde zaken wel/niet op te pakken. Stefan is technisch onderlegd maar weet dit te vertalen in concrete aanbevelingen voor zijn opdrachtgever.

Mitchell van Koert, Achmea

“Weet kennis simpel en duidelijk over te brengen”

Stefan van Vliet heb ik ervaren als een no nonsens persoon. Zijn sterke kant is vooral zijn kennis en kunde en dat ook simpel én duidelijk weten over te brengen aan een leek.

Anneke Buitenhuis-Vink, Politieacademie

“You get inspired”

Stefan is professional with deep knowledge of SEO. Moreover he is very capable to switch from strategic analysis to hands on implementation. His involvement has been appreciated and made that although it is not your day-to-day activity you get inspired to make sure that your website get Google-proved!

Anna Vermeul, Erasmus School of Accounting & Assurance

“Very pleasant to work with”

Stefan is a highly skilled SEO professional and is able to combine his deep knowledge of online marketing with top communication skills. Besides being an expert in his field Stefan is also a strong team player and very pleasant to work with.

Willem Blom, Expand Online

Overzicht van klanten waarvoor ik heb gewerkt

Betaal alleen als je 100% tevreden bent

Je komt iedere maand een stap dichter bij jouw doel. Gegarandeerd.
Tijdens mijn trainingen leer je werken met de tools en technieken die ik zelf dagelijks gebruik. Ik weet hoe effectief deze zijn en sta dan ook volledig achter mijn product.
Mocht je om welke reden dan ook niet 100% tevreden zijn, dan hoef je mij niet te betalen. Het gaat er immers om dat de trainingen resulteren in extra opbrengsten en niet in extra kosten. Geef op ieder moment aan dat je de samenwerking wilt beëindigen en ik breng de lopende maand niet in rekening.

  1. Klaar voor actie? Stuur mij een bericht en ik neem binnen 24 uur contact met u op!