Maak kennis met mijn tevreden klanten

Zij deden hun voordeel met mijn adviezen op het gebied van E-commerce & SEO

E-commerce klanten

 

“Enorme boost voor ons bedrijf”

Stefan heeft ons bedrijf een enorme boost gegeven. Door zijn kennis, enthousiasme voor het vak en creativiteit is hij van enorme meerwaarde geweest. Verder denkt hij met je mee en komt ook ongevraagd met tips en adviezen.

Paul Visser, Droomfabriekje

“Denkt helder en procesmatig mee”

Stefan is een echte professional op het gebied van internet marketing, SEO, Google Analytics en Magento. Hij is in staat om helder en procesmatig met ons bedrijf mee te denken. Ook op het gebied van sales, e-commerce, conversies en affiliate networking geeft Stefan ons betrouwbaar en winstgevend advies.

Auke Attema, Tarwegraskoning

“Direct concreet aan de slag met resultaat”

Prettig aan Stefan is zijn pragmatische aanpak. Kijken, analyseren en oplossingen aandragen waarmee je direct aan de slag kunt. Hierbij geeft Stefan inzicht in hoe hij voor zijn eigen webshop online marketing bedrijft, bijv. de tools die hij gebruikt en naar welke criteria hij kijkt om het succes te bepalen. Vervolgens moet je het wel zelf doen. Stefan is daarbij altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Erik Zoomers, Sportcompressiekousen.nl

“Snel in top 10″

Stefan heeft mij enorm geholpen met het identificeren van betere keywords om te targetten. De kindercategorie is heel competitief. Door het maken van de juiste keuzes stond ik snel in de top 10 voor meerdere relevante zoektermen!

José Cabrera y Charro, Kiddie App

“Enthousiaste, geduldige manier van uitleggen”

Vorige week heb ik mijn eerste training gehad. Ik heb direct kennisgemaakt met een aantal tools en technieken die ik nog niet eerder ben tegengekomen in boeken of weblogs. Stefan heeft een praktische houding en een enthousiaste, geduldige manier van uitleggen die mij zeer goed bevalt. Ik kijk uit naar de volgende training!

Ferdy Santoo, Ferdinand & Elisabeth

“Je staat 1-0 voor ten opzichte van concurrenten”

Voor mijn webwinkel Care4Him.nl heeft Stefan mij veel praktische tips gegeven. Hij is een ondernemende, enthousiaste en creatieve expert op het gebied van Magento, SEO, zoekfilters en linkstructuren. Door met Stefan samen te werken sta je al 1-0 voor ten opzichte van concurrenten.

Daan Koek, Care4Him

“Denkt altijd in mogelijkheden”

Stefan heeft als SEO consultant Achmea geholpen met SEO van werkenbijachmea.nl. Hij denkt altijd in mogelijkheden en hielp ons met argumenten op bepaalde zaken wel/niet op te pakken. Stefan is technisch onderlegd maar weet dit te vertalen in concrete aanbevelingen voor zijn opdrachtgever.

Mitchell van Koert, Achmea

“Weet kennis simpel en duidelijk over te brengen”

Stefan van Vliet heb ik ervaren als een no nonsens persoon. Zijn sterke kant is vooral zijn kennis en kunde en dat ook simpel én duidelijk weten over te brengen aan een leek.

Anneke Buitenhuis-Vink, Politieacademie

“You get inspired”

Stefan is professional with deep knowledge of SEO. Moreover he is very capable to switch from strategic analysis to hands on implementation. His involvement has been appreciated and made that although it is not your day-to-day activity you get inspired to make sure that your website get Google-proved!

Anna Vermeul, Erasmus School of Accounting & Assurance

“Very pleasant to work with”

Stefan is a highly skilled SEO professional and is able to combine his deep knowledge of online marketing with top communication skills. Besides being an expert in his field Stefan is also a strong team player and very pleasant to work with.

Willem Blom, Expand Online

Overzicht van klanten waarvoor ik heb gewerkt

Parkeren Schiphol

Ik voeg je graag toe aan mijn lijst van tevreden klanten!  1. Klaar voor actie? Stuur mij een bericht en ik neem binnen 24 uur contact met u op!